BTSO Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri Ödülleri sahiplerini buldu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde 700 yıllık geçmişe sahip Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin cazibesini artırmak amacıyla hayata geçen Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nde 10 talihli büyük ödül olan sıfır otomobillerini teslim aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde 100 TL’lik alışveriş karşılığında çekilişe katılan talihliler, büyük ödülleri düzenlenen törenle teslim aldı. Ulucamii yanındaki Orhangazi Parkı’nda çarşı esnafının katılımıyla gerçekleşen törenin ardından konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Haşim Kılıç, BTSO olarak Bursa ekonomisinin kalbi olan Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin cazibesini artırmak için projeler gerçekleştirdiklerini söyledi. Haşim Kılıç, “Ortak Akıl’ vizyonuyla Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgemizdeki ticareti artırmak amacıyla önemli çalışmalar yürütüyoruz. Odamız tarafından geleneksel hale gelen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nde büyük ödül olan otomobillerimizi talihlilerimize teslim ettik. BTSO olarak bölgemizin cazibesini artıran ve iş hacmine güç katan projelere devam edeceğiz” dedi.

"BTSO her zaman çarşı esnafının yanında"

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Başkanı Muhsin Özyıldırım, Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nin Türkiye’de emsali olmayan bir organizasyon olduğunu belirterek, BTSO’ya bölgeye sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Özyıldırım, “BTSO’nun öncülüğünde bugüne kadar önemli projelere imza attık. Alışveriş Günleri de çarşımıza özgü bir etkinlik oldu. BTSO’ya bölgemize verdiği destekten dolayı müteşekkiriz” diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir