Sapro, Private Label Zirvesi'ne "altın sponsor" oldu

Sapro, Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği’nin (PLAT) düzenlediği Private Label Zirvesi’ne ikinci kez altın sponsor oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Özel markalı ürünler üreten sanayiciler, Türkiye’nin tek Private Label Zirvesi’ne hazırlanıyor. Zirve, yerel ve ulusal zincir market yöneticileri ile Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği (PLAT) üyeleri bir gün boyunca aynı çatı altında buluşturuyor. Zirve bu yıl dördüncü kez düzenlenmesine rağmen, perakende sektörünün önde gelen organizasyonları arasına girmeyi başardı.

Islak mendil uzmanı Sapro Temizlik Ürünleri AŞ de bu zirveye ikinci kez altın sponsor oldu. Birden fazla altın sponsorun bulunduğu zirve için, ilk altın sponsorluğunu açıklayan firma yine Sapro oldu. Zirveye BİM COO’su Galip Aykaç, A101 CEO’su Erhan Bostan, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Korn Ferry Türkiye Başkanı Şerif Kaynar, İzgören Akademir Kurucusu Ahmet Şerif İzgören, Nielsen Perakende Hizmetleri Lideri Tamer Gülsaç gibi isimler katılacak ve birer sunum yapacak.

Sapro Temizlik Ürünleri Satış ve Pazarlama Direktörü Didem Sayın, Private Label Zirvesi’nin doğru müşteri kanalıyla doğru üreticiyi buluşturan tek platform olduğunu belirterek, “Private Label sektörü çok önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. Çünkü private label sanayicileri müşterilerine hem kalite hem de ucuzluk sunuyor. Bu ürünler özellikle hard discount ve ulusal marketler aracılığıyla tüketici ile buluşuyor. Tüm bu Private Label tedarikçileri ile private label üreticilerini aynı çatı altında buluşturması açısından Private Label Zirvesi’ni nokta atışı bir organizasyon olarak görüyoruz. Tüm müşterilerimize aynı anda seslenebiliyor ve bunun bizler için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. PLAT yönetimine de bu organizasyonu düzenledikleri için ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Private Label Zirvesi, 24 Ekim Çarşamba günü Kurtköy Crowne Plaza’da İstanbul Asia’da gerçekleştirilecek. Zirveye geçen yıl 250 yerel ve ulusal zincir market yöneticisinin de aralarında olduğu 600’ü aşkın kişi katılmıştı.

Bu konularda ilginizi çekebilir