Bebeciler dünya standartlarında üretime odaklandı

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD), Ticaret Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğüyle birlikte düzenlediği eğitim programıyla üyelerini bilgilendirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - BEKSİAD Dernek Merkezinde gerçekleştirilen eğitime BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, Proje Takım Lideri İdat Erdener, Ürün Güvenliği Uzmanı Selami Bezen ve Ticaret Bakanlığı yetkilileri ile çok sayıda BEKSİAD üyesi katıldı.

Avrupa Birliği (AB) fonlarından IPA Programı kapsamında desteklenen ve Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen projeyle işletmecilerin, tüketicilerin, değerlendirme kuruluşlarının bilgi düzeyinin artırılması, ürün güvenliği konusunda işletmeler ve denetim kuruluşları arasındaki işbirliğini artırılması, kamuoyunda ürün güvenliğinin önemi konusunda farkındalık yaratma amacı hedefleniyor.

Eğitimler hakkında değerlendirme yapan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, “Bursa bebe giyim ve konfeksiyon sektörünün kalbinin attığı şehir. BEKSİAD olarak bizler de her zaman daha kaliteli ve daha güvenli üretimi hedefliyor, bunun için de çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bugün düzenlediğimiz eğitimle de üyelerimizin AB standartlarına uygun üretimi ve ürün güvenliğini sağlamlarını amaçladık. Umarız ki bu eğitimler tüm sektör için faydalı olur. İhracatımızın artırmak ve dünya standartlarında üretim yapmak en büyük hedeflerimizden biri” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir