MARSİFED üyeleri ‘Ticaret Köprüsü’nde buluşacak

Yönetim kurulu tarafından verilen önerge ile MARSİFED Federasyonunun adı ‘Marmara ve İç Anadolu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’ olarak değiştirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - MARSİFED Olağan Mali Genel Kurulu, Federasyon üyesi SİAD temsilcilerinin katılımlarıyla BUSİAD Evi’nde gerçekleştirildi. İdari ve mali raporların görüşülmesinin ardından MARSİFED Yönetimi Kurulu’nun idari ve mali ibrası yapılan müzakereler sonrasında oy birliğiyle kabul edildi. Öte yandan, aidat artışlarıyla ilgili yapılan müzakereler sonrasında verilen önerge oy birliğiyle kabul edildi.

13 Nisan’da Ticaret Köprüsü etkinliği düzenlenecek

MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, Olağan Mali Genel Kurul’a ilişkin yaptığı açıklamada, 2019 dönemi çalışmalarına daha çok önem vereceklerini ve yakın zamanda güzel projeleri olduğunu vurguladı. Kaya, “MARSİFED olarak bugüne kadar gerek Bursa gerekse üye olan iş insanlarımıza elimizden geldiğince faydalı çalışmalar yapmak için uğraştık. Bundan sonra da elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Bu kapsamda 13 Nisan’da 11 derneğimiz mensubu iş insanlarının bir sinerji yaratarak toplanmaları, bu sayede birbirlerini tanımaları ve birbirlerinin ticari aktivitelerini yakından takip edebilmelerini sağlamak amacıyla ticaret köprüsü etkinliği gerçekleştireceğiz“ dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir