Markalar dijital dönüşüm seminerinde buluşacak

Moda ve perakende markalarının PLM sistemi hakkında deneyimlerini paylaşacakları PLM4ALL dijital dönüşüm seminerinin ikincisi 19 Şubat'ta düzenlenecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Centric Software Türkiye, ilkini kasım ayında gerçekleştirdiği "PLM4ALL Markalar İçin Dijital Dönüşüm Semineri"nin ikincisini 19 Şubat'ta gerçekleştirecek.

19 Şubat'ta Hyatt Centric otelde gerçekleştirilecek etkinlikte, sektörün PLM (Ürün Yaşam Döngüsü) çözümüne neden ihtiyaç duyduğu ve çözümün firmalara faydası konuşulacak. Dünyadan Centric PLM yatırımı yapmış pek çok örneğe yer verilecek ve ayrıca Centric PLM çözümünü seçmiş global bir marka kendi deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Centric Software Türkiye Ülke Müdürü Pınar Tekinşen, sektördeki firmaların yoğun ve detaylı iş akışlarına, artan çalışan ve ürün sayılarına karşın bu alanda teknolojik altyapı eksikliklerine dikkat çekti ve organizasyon hakkında şu bilgileri paylaştı:

"Günümüzde bilginin öneminden, yapay zekanın sağlayacağı faydalardan, kurumsallaşmaktan bahsediyoruz. Bir yandan da ekonomik sıkıntılar bizleri zorluyor, süreçlerimizi optimize etmeye, kaynaklarımızı verimli kullanmaya itiyor. Bu durum bilinçli işletmelerde süreçlerin otomasyonu ve teknoloji yatırımları olarak şekilleniyor.

Centric PLM ile işletmeler ciro ve karlılık planlamalarını yaparak bunları anlık takip edebiliyor. En önemli değerleri olan ürünlerini, tüm bilgilerini tek bir yerde toplayıp yönetebiliyor ve gerek duyduğu an yeniden canlandırabiliyor. İstenildiği takdirde tanımlanan kurallarla otomatik görev akışları sağlayabiliyor ve ürünün hayata geçme süresini kontrol edebiliyor. Yoğun gündemin içinde yöneticilerin hızlı karar verebilmesi, aldığı siparişi veya planladığı koleksiyonu hızlıca hayata geçirmesi para kazanmanın en önemli koşulu ve rekabetin en önemli maddesi.

Centric olarak bu sektöre odaklandık, dünyadaki 800 müşterimizden çok şey öğrendik. Bizi ayrıcalıklı kılan güçlü platformumuz, müşterimize verdiğimiz önem, teknoloji yatırımlarımız ve yeniliklerimizi müşterilerimizi dinleyerek yapmamız. Bu sayede perakende, moda, ayakkabı ve tüketici ürünleri sektörlerinde en önde yer alıyoruz."