Gastronomi ve tasarım profesyonellerinin haftasonu

Gastronomide Tasarım temalı "Gastroweekend@Akaretler" etkinliği 16-17 Şubat tarihleri arasında, yeme-içme ve tasarım tutkunlarını bir araya getirmeyi hedefliyor. Etkinlik programı; workshoplar, seminerler ve sergilerden oluşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Gastronomide Tasarım temalı "Gastroweekend@Akaretler" etkinliği 16-17 Şubat tarihleri arasında, yeme-içme ve tasarım tutkunlarını Akaretler'de bir araya getirmeyi hedefliyor. Tüm haftasonu boyunca, gastronomi ile tasarımın içiçe geçeceği etkinliklerde, katılımcılar yeme içme sektörünün yaratıcı elementleri ile buluşacaklar. Food and Travel dergisi işbirliğiyle gerçekleşen etkinlik programı; gastronomi ve tasarım dünyasından isimlerin katılacağı workshoplar, seminerler ve sergilerden oluşuyor.

Geleneksel sofra kültürü ile teknolojinin tasarımda nasıl kesiştiği, tabaktan menüye tasarımın gastronomideki öneminin sorgulandığı, tasarımdaki fonksiyonelliğin ürünü yıldızlaştırmadaki rolü gibi başlıkların ele alınacağı etkinlik, Akaretler Sıraevler No 39'da gerçekleştirilecek…

Etkinliğe sadece davetliler ve önceden ücretsiz kayıt yaptıranlar katılabilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir