UCOM, Türkiye'de faaliyetlerine başladı

UCOM Yönetim Kurulu Başkanı Alexander J. Lohmann, Avrupa, ABD, Ortadoğu ve Rusya’da en saygın gazetelerle stratejik ortaklıklarının bulunduğunu belirterek, “Artık Türkiye için düğmeye basıyoruz” dedi.

Abone ol

Uluslararası iletişim alanında faaliyet gösteren ve merkezi Hamburg’da bulunan UCOM United Communications, yeni açılan ofisi ile Türkiye’de uluslararası iletişim faaliyetlerine başladı. Yönetim Kurulu’nda Rus, Alman ve Türk iletişimcilerin de yer aldığı UCOM, dünya çapında 20 ofisi ile 100’ün üzerinde ülkede küresel iletişim faaliyeti yürütüyor. UCOM’un, Hamburg dışında Rusya’da Moskova ve St. Petersburg’da, ABD’de New York ve Los Angeles’ta, Türkiye’de İstanbul, Ankara ve Antalya’da; ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri, İsviçre, Şili, İngiltere, İran, Hindistan, Portekiz, Kazakistan, Ukrayna, Özbekistan, Letonya ve Romanya’da irtibat ofisleri bulunuyor. 

UCOM Yönetim Kurulu Başkanı Alexander J. Lohmann yaptığı açıklamada “Türkiye’nin şu dönemlerde yaşadığı sıkıntılı dönemden daha güçlü çıkacağına inanıyoruz. Bu nedenle Türkiye’de bugüne değil geleceğe yatırım yapan ve bu ülke ile iletişimini güçlendiren bir yaklaşımın orta ve ileri vadede kazanacağına inanıyoruz. Şu an tüm yabancı uluslararası şirketler için orta, ileri vadede kazanma adına Türkiye bir cennet. Bunu tüm dünyaya anlatmanın tam zamanı. Bu açıdan biz de rotamızı Türkiye’ye çevirdik” diye konuştu.

Türkiye’nin yurtdışında özellikle Rusya’da, Almanya, ABD ve İngiltere’de yani Batı’da ve aynı zamanda da Ortadoğu’da tanıtımına odaklanacaklarını vurgulayan Lohmann, ”Bu tanıtımda da, Türkiye’de ‘kazan kazan’ yaklaşımının nasıl kazanacağını dünyaya anlatacağız. Buna aracı olacağız” diye konuştu.

Kısa vadede Batı’nın saygın medya kurumlarında Türkiye ile ilgili özel ekler verilmesini sağlayacaklarını anlatan Lohmann, “Ancak bizim farkımız öyle klasik yabancı gazetelere yüzbinlerce dolarlık ilan vermekten, fuarlarda, stantlarda beklemekten farklı olacak. Zaten bu artık çok eski ve işe yaramayan bir yaklaşım. Biz, bu saygın Batı gazetelerinde yer alacak eklerde, katılacak şirketlere kendini haberleri ile anlatma şansı vereceğiz. Şirketler böylece kendileri ile ilgilenecek herkese ulaşmış olacak” dedi. Halen Avrupa, ABD, Ortadoğu ve Rusya’da en saygın gazetelerle stratejik ortaklıklarının bulunduğunu söyleyen Lohmann “Artık Türkiye için düğmeye basıyoruz” dedi.

Erdoğan: Türkiye'yi ileriye götüreceğinizden asla şüphe duymuyorum İYİ Parti’de üst düzey istifa… Ankara İl Başkanı bıraktı Tesla, 400 kişiyi işten çıkaracak ABD'nin insan hakları raporunda Türkiye ayrıntısı Google'dan 23 Nisan'a özel doodle