Festival 408'de son iki gün

Bilgi Çağdaş Gösteri Sanatları Festivali 29 Mayıs'ta sona eriyor.

Abone ol

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi programı ve Sahne Sanatları alanı tarafından düzenlenen çağdaş gösteri sanatları festivali FESTİVAL 408, 29 Mayıs’ta son buluyor.

BİLGİ İletişim Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi programı ve Sahne Sanatları alanı tarafından düzenlenen FESTİVAL 408, 29 Mayıs Salı günü sona eriyor. Bu yıl 7’ncisi düzenlenen festival programı son 2 gün de dolu geçecek.

Festivalin son gününde katılımcılar Oya Zehra Erben’in “Keşfedilmemiş Coğrafya”, Melda Tuzluca’nın “Son Akşam Yemeği”, İrem Avcı’nın “Hareket Sonrası Hareketsizlik” adlı performanslarını santralistanbul Kampüsü’nde izleyebilecekler. Günün sonunda festivali üreten ve yöneten Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi programı ve Sahne Sanatları alanı öğrencileri yapım sürecinin perde arkasını kapanış etkinliği dahilinde seyircilerle paylaşacak.

Festival 408’in adı, Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi programı ve Sahne Sanatları öğrencilerinin bitirme projelerinin ders kodunu taşıyor ve koreografiden prodüksiyona, oyun yazımından tanıtım ve pazarlamaya, festivalin tamamen öğrenci üretimi olmasıyla dikkat çekiyor. Yedinci yılındaki Festival 408’in santralistanbul dışındaki mekan sponsorluğunu Kats Sahne ve BomontiAda Alt; catering sponsorluğunu ise Loqum Burger üstleniyor.

28 Mayıs Pazartesi
Atölye
13:00-16:00 Fulya Peker ile Butoh Atölyesi
Yer: santralistanbul Kampüsü, White Studio

Gösteri
18:00-21:00 Batuhan Mazlum/Yeni Bir Gün
Yavuz Güney Tinin/Karışma
Caner Omur/ Stand Up Gösterisi
Yer: KATS Sahne

29 Mayıs Salı
Gösteri
15:00-19:00 Oya Zehra Erben/Keşfedilmemiş Coğrafya
Melda Tuzluca/Son Akşam Yemeği
İrem Avcı/ Hareket Sonrası Hareketsizlik
Yer: santralistanbul Kampüsü Green Studio

Söyleşi ve Yapım Süreci Perde Arkası
19:00-20:00 Festival 408 Yapım Süreci ve Söyleşi
Yer: santralistanbul Kampüsü Green Studio

Dolar/TL bugün ne kadar? Yunanistan'da 6 büyüklüğünde deprem LGS başvuruları bugün sona eriyor Altın fiyatlarında yeni zirve SPK'den toplam 5,5 milyon lira idari para cezası