Plak tutkunları Moda'da buluşacak

Kadıköy Belediyesi'nin 8- 9 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceği Plak Günleri, Moda'da Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesinde yapılacak.

Abone ol

Kadıköy Belediyesi bu yıl üçüncü kez düzenlediği Kadıköy Plak Günleri'yle geçmişin izlerini bugüne taşımayı hedefliyor. 8- 9 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek Kadıköy Plak Günleri, Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçesinde yapılacak.

Plak müdavimleri

Kadıköy Belediyesi geçen 2 yılda olduğu gibi bu yıl da İstanbul'un önemli plakçılarını plakseverlerle bir araya getirmeyi amaçlıyor. Plak müdavimlerinin buluşacağı Kadıköy Plak Günleri'nde plak stantlarının yanı sıra plakla ilgili söyleşiler, imza günü ve konserler etkinlikte yer alacak.

Müzeyyen Senar'ın 67 model arabası

Kadıköy Plak Günleri'nin 2016 yılında düzenlenen ilk etkinliğinde Zeki Müren ve Neşet Ertaş, 2017 yılında düzenlenen ikinci etkinliğinde ise Fikret Kızılok anılmıştı. Plak günlerinde bu yıl 2015 yılında hayatını kaybeden Müzeyyen Senar'ın 100'üncü yaşını kutlanacak. Müzeyyen Senar plaklarının döneceği etkinlik alanında, Senar'ın 1967 model Anadol marka arabası ile kendi üzerine kayıtlı ruhsatı da sergilenecek.

Baba Zula konseri

Plak Günlerinde taş plaklar, pop, reggae, caz, indie, alternative, punk, rock ve elektronik gibi müzik türleri için açık torumlar düzenlenecek. Radyocu Gülşah Güray ve Kanat Atkaya "Radyocular Plakları Anlatıyor" söyleşisinde plak dünyasına dair bilgilerini paylaşacak. Etkinlikte her iki gün de konserle sonlanacak. 8 Eylül Cumartesi 20:00'de Gözyaşı Çetesi, 9 Eylül Pazar günü ise Baba Zula konser verecek.  

Hasan Can Kaya'nın sağlık durumunda son gelişme İstanbul metrosunda intihar girişimi İYİ Parti’de kurultay heyecanı Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor: Heyecan verici Ferdi Tayfur'lu video mesaj mı? MHP'den net açıklama