Biliyor musunuz?

Sanatının 50. yılındaki Timur Selçuk'un konserini; Bodrum'daki caz festivalini; Cecilia Krull'un İstanbul'daki ilk konserini; Paşabahçe'deki sonbahar renklerini; Monochrome'un mönüsünü yenilediğini biliyor musunuz?

Abone ol

Sanatının 50. yılındaki Timur Selçuk'un konserini…

Kerki-Solfej'in işbirliği ile düzenlenen Most-Uniq Açıkhava Konserleri'nin Mabel Matiz, Duman ve Yalın'dan sonraki konuğu Timur Selçuk olacak. Sanat hayatındaki 50. yılını kutlayan Selçuk, sevilen besteleri ve yorumlarıyla 7 Eylül akşamı sahneye alacak…

Bodrum'daki caz festivalini…

Bodrum Caz Festivali, 9 Eylül Pazar akşamına kadar sürüyor… Festivalde 3 Eylül'de Nükhet Duru Gümüşlük'te; 4 Eylül'de Yıldız İbrahimova ve Kaan Bıyıkoğlu Zai Bodrum'da, yine aynı tarihte Kenan Doğulu ve İhtimaller Projesi antik tiyatroda; 5 Eylül'de Shaosh Trio Stella Jazz Club'te, yine aynı tarihte Fahir Atakoğlu Off Gümüşlük'te; 6 Eylül'de BAU Caz Kentet belediye meydanında, yine aynı tarihte Ayşe Sicimoğlu Quartet Off Gümüşlük'te; 7 Eylül'de Geg Lamy Trio Off Gümüşlük'te yine aynı tarihte Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars Kempinski Hotel Barbaros Bay'da; 8 Eylül'de Muğla Büyükşehir Belediye orkestrası Jülide Özçelik Belediye Meydanı'nda, yine aynı tarihte Istanbul Funk Unit Off Gümüşlük'te; 9 Eylül'de Güz Şarkıları, Güvenç Dağüstün, Ece Dağıstan Off Gümüşlük'te sahne alacaklar…

Cecilia Krull'un İstanbul'daki ilk konserini…

Popüler dizi La Casa De Papel'de seslendirdiği "My Life Is Going On" şarkısıyla dünya çapında bir ün kazanan Cecilia Krull, İstanbul'daki ilk konseri için 21 - 22 Eylül tarihlerinde Salon IKSV'ye geliyor. Müzisyen bir aileden gelen ve kariyerine 7 yaşında Disney filmlerinin şarkılarını seslendirerek başlayan şarkıcı ve besteci Cecilia Krull, Fransa, Küba, Almanya ve İspanyol kökleri ile genç yaşına rağmen günümüzün en önemli yeni kuşak caz şarkıcılarından biri olarak gösteriliyor.

Paşabahçe'deki sonbahar renklerini…

Paşabahçe Mağazaları, sonbahar için vazolar, mumluklar, kandiller ve aksesuarlar; petrol yeşili, amber, smoke ve tarçın renkleri ile doğadan ilham almış objeler üretti. Soft renkleriyle vazoların içine yerleştirilecek kurutulmuş çiçekler ve yapraklar ile evlerin mevsime uygun bir havaya bürünmesi, mumluk ve kandillerle daha romantik ve sıcak bir ortam oluşturulması hedefleniyor. Yağmurlu günler ve sonbahar hüznünü biraz da olsun dindirmek için yeşilin doğal tonlarına ve yaprak desenlerine sahip tabaklar ve dekoratif objeler ise evlerine canlılık getirmek isteyenler için farklı bir alternatif olarak sunuluyor.


Monochrome'un mönüsünü yenilediğini…

Monochrome, yenilediği mönüsünde günün farklı saatlerinde tercih edilebilecek zengin içerikli alternatifleri misafirlerine sunmayı amaçlıyor. Bonfile taco; bonfile parçaları, California, Jalapeño ve Meksika biberleri, sriacha sos ve çedar peyniri ile hazırlanarak servis ediliyor. Konkase domates ve turşuyla zenginleşen mini hot dogs ise yanında çıtır patates kızartması ve özel soslarla sunuluyor. Siyah çavdar ekmeği, avokado püresi, labne peyniri ve Akdeniz yeşilliği salatası ile hazırlanan açık somon sandviç; panini ekmeği, rozbif, çedar peyniri, roka ve kırmızı lahana turşusu ile hazırlanan rozbif sandviç, yenilenen mönüdeki diğer lezzetler arasında.

36 bin sözleşmeli sağlık personel istihdamı Resmi Gazete'de AB'nin enerji sepetinde son 3 yılda Rus gazının yerini LNG aldı “Türk Yatırım Masası fikri cesaret verici olacak” Un ihracatındaki liderlik artık makine üretimine de taşınıyor “Avrupa, ABD'ye göre daha az çalışkan ve hırslı”